Dental Centar Petković – Obratite nam se sa poverenjem

Svakom pacijentu pristupamo individualno, a svi zahvati su bezbolni. Zbog ovakvog odnosa sa pacijentima mnogi su se oslobodili straha od zubara.

Koristeći najsavremenije metode lečenja i prateći svetske trendove, postali smo jedna od najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu.

Ordinacija koja se bavi modernim metodama lečenja zuba kao i edukacijom o preventivnim merama očuvanja oralnog zdravlja.

Osnovni motiv rada Dental centra Petković je u ličnom pristupu svakom pacijentu, oslobađajući ga od opštepoznatog straha „zubarske stolice“, pružajući mu bezbolnost tokom zahvata.

Dental Centar Petković

Koristeći najsavremenije metode lečenja i prateći svetske trendove, postali smo jedna od najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu.

Upoznajte naš tim

Naše iskusno i kvalifikovano osobolje pružiće vam sve stomatološke usluge na najbolji mogući način

dr. Željko Petković
dr. Željko PetkovićDoktor stomatologije
Osnivač i vlasnik Dental centra je dr. Željko Petković, član stomatološke komore, saradnik brojnih edukativnih programa iz oblasti implantologije i estetske stomatologije.
dr. Milica Petković
dr. Milica PetkovićDoktor stomatologije
Klinički stomatolog koji uspešno sledi starije kolege u procesima sveobuhvatnog lečenja. Najviše je posvećena oblasti opšte i preventivne stomatologije i stekla je poverenje velikog broja pacijenata.
Anja BasaraStomatološka sestra
Dugi niz godina je član uspešnog tima ordinacije. Osposobljena je za asistenciju tokom svih stomatoloških procedura i značajno doprinosi uspešnosti tima ordinacije.
Teodora GašićStomatološka sestra
Dugogodišnji član tima dental centra Petković. Podrška doktorima tokom zahtevnih intervencija. Svojim konstantnim usavršavanjem pruža veliki doprinos uspešnosti u radu ordinacije.

Mogu se smejati sa potpunim samopouzdanjem! Ne mogu sada zamisliti da sam ikada bila zabrinuta zbog pojavljivanja na fotografijama. Ovo je sada novi život. Hvala vam!

Dejana Savić
Pacijent

Naše usluge

Dental centar Petković posluje i pruža sve vrste stomatoloških usluga u sklopu četiri najmodernije opremljene stomatološke ordinacije.

Dental centar Petković posluje od 1985. godine kao jedna od prvih privatnih stomatoloških ordinacija. Osnivač i vlasnik Dental centra je dr. Željko Petković, član stomatološke komore, saradnik brojnih edukativnih programa iz oblasti implantologije i estetske stomatologije.

Dental centar Petković poseduje i svoju zubo-tehničku laboratoriju, koja omogućava sve protetske radove u najkraćem mogućem roku.